برای تهیه اسموتی موز و توت فرنگی را همراه با مقداری ماست پر چرب مخلوط میکنیم بعد از انجام این کار مخلوط را با استفاده از هم زن و یا مخلوط کن بصورت پوره درمی آوریم . در مرحله بعدی به سراغ توت فرنگی و شکر رفته و انها را نیز با هم مخلوط کرده و مانند مواد بالا بصورت پوره مخلوط میکنیم . حالا پوره ماست و موز در در لیوان ریخته و بعد از آن پوره توت فرنگی را به لیوان اضافه میکنیم . حالا با استفاده از یک توت فرنگی میتوان اسموتی توت فرنگی و موز را تزیین نمود .
قبل از اینکه مشغول به آشپزی شویم آلوها را در آب سرد میخیسانیم پس از انجام این کار پیاز را به شکل حلقه ای خرد میکنیم حالا به سراغ به رفته و پس از انکه پوست به را گرفتیم آن را هم بصورت ورقه ای برش میزنیم در مرحله بعد سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را هم بصورت حلقه حلقه برش میزنیم . اکنون زمان خرد نمودن گوشت فرا رسیده گوشت را هم بصورت ورقه ورقه در ابعاد ۲ الی ۳ سانتی خرد میکنیم .
پس از اینکه مواد تاس کباب به را آماده نمودیم قابلمه ای مناسب را انتخاب میکنیم قالبمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم سپس دو قاشق روغن مایع در کف آن میریزیم حالا پیازهای خرد شده را در کق ظرف چیده و بر روی پیاز گوشت ها را قرار میدهیم حالا آلوها را بر روی گوشت چیده روی این مواد را گرد غوره را همراه با کمی نمک و فلفل میپاشیم . دوباره مقدار کمی روغن مایع در اندازه یک قاشق غذا خوری به مواد درون ظرف اضافه میکنیم .
برای شروع تخم مرغ و شکر را پس از آنکه با هم مخلوط کردیم برای ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و حجیم شود بعد از انجام این کار شیر را همراه با روغن به تخم مرغ اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم . حالا در ظرفی جداگانه آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و همراه با پودر کاکائو الک میکنیم و این مواد را همراه با وانیل به مایه کیک گردویی ساده اضافه میکنیم .حالا نوبت خرد کردن گردوها و اضافه نمودن آنها به مایه کیک گردویی میباشد .
دو شنبه 29 آذر 1395 ساعت 7:39 |
بازدید : 899 |
نوشته شده به دست پیمان |
(نظرات )
برای اینکه کوفته قلقلی با برنج خوش فرمی داشته باشیم باید مایه کوفته قلقلی را بخوبی ورز دهیم تا چسبندگی آن بحدی برسد که در هنگام طبخ کوفته قلقلی وا نرود . گوشت و برنج را مخلوط میکنیم و ورز میدهیم بخوبی دوباره به این مواد تخم مرغ و سبزی را اضافه میکنیم نمک و فلفل را هم به مایه کوفته قلقلی اضافه میکنیم
به حدی مواد را ورز میدهیم تا چسبندگی خوبی پیدا نماید . از مایه به اندازه نارنگی بردارید با دست آنرا گرد کرده روغن راهم از قبل داغ نمایید و پس از آن کوفته قلقلی را در روغن به آرامی سرخ نمایید تا کوفته قلقلی با برنج له نشود . در یک قابلمه جداگانه فلفل دلمه و گوحه های ورقه ورقه شده را در ته ظرف میچینیم روی این مواد کوفته قلقلی خوشمزه سرخ شده را قرار میدهیم . حالا برای طعم دار نمودن کوفته قلقلی نیاز به یک سس خوشمزه داریم .
یک شنبه 28 آذر 1395 ساعت 21:57 |
بازدید : 907 |
نوشته شده به دست پیمان |
(نظرات )
برای تهیه کیک برنجی باید یک شب جلوتر برنج خود را خیس نمایید فرا صبح آب برنج را بگیرید و پس از آنکه برنج شما خشک شد آن را آسیاب نمایید . برنج را کنار گذاشته و به سراغ یک ظرف مناسب برای تهیه کیک برنجی رفته داخل ظرف آب ریخته حالا ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم بعد از گذشت ۵ دقیقه بادام هندی را درون ظرف ریخته سپس نارگیل و هل و شیره قند را هم اضافه میکنیم .
زمانی که مواد درون قابلمه شروع به جوشیدن نمود برنج را هم با مواد درون قابلمه مخلوط میکنیم زمانی که مواد درون ظرف شما نرم شدند اجاق گاز را خاموش نمایید تا کیک برنجی سرد شود . به سراغ سینی فر رفته و آنرا با روغن و یا کره آب شده چرب نمایید .
جمعه 26 آذر 1395 ساعت 10:12 |
بازدید : 918 |
نوشته شده به دست پیمان |
(نظرات )
برای تهیه سس در ابتدا سس و آب را با هم مخلوط میکنیم پس از انجام این کار پنیر ریکوتا و یک سوم فنجان پنیر پارمزان را به مایه اضافه میکنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط مینماییم دوباره تخم مرغ و اسقناج را با مواد ترکیب میکنیم .
کف تابه مورد نظر که قرار است پاستای تابه ای را در آن طبخ نماییم را با یک فنجان از مخلوط سس مخصوص پر میکنیم روی سس را با پاستا اسفناج و بعد از آن پنیر میپوشانیم به همین منوال ادامه میدهیم تا مواد پاستا اسفناج تمام شوند . بعد از انجام مراحل بالا در تابه را بگذارید و تابه را برای ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پاستا اسفناج شما آماده شود .
جمعه 26 آذر 1395 ساعت 8:33 |
بازدید : 919 |
نوشته شده به دست پیمان |
(نظرات )
در مرحله بعد شربت را در ظرفی که قرار است در داخل فر قرار دهید ریخته و دیواره های ظرف را نیز با شربت آغشته نمایید . حالا به سراغ شیر رفته و آن را با الباقی شکری که دارید مخلوط نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد , زمانی که شیر شروع به جوشیدن نمود آنرا از روی حرارت اجاق برداشته و اجازه دهید تا سرد شود .
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را همراه با وانیل مخلوط میکنیم و بخوبی هم میزنیم حالا تخم مرغ را با شیری که سرد شده است مخلوط میکنیم این مواد را پس از آنکه بخوبی هم زدیم ( توجه داشته باشید مدت هم زدن تخم مرغ باید ۱۰ دقیقه باشد تا کرم کارامل شما بوی تخم مرغ به خود نگیرد ) و یکدست شدند در ظرقی که قبلا با شربت آنرا آغشته کرده بودیم ریخته , فر را نیز از قبل باید پیش گرم نماییم آن هم با حرارت ۳۵۰ درجه .
جمعه 26 آذر 1395 ساعت 7:55 |
بازدید : 935 |
نوشته شده به دست پیمان |
(نظرات )
برای تهیه کوکو سیب زمینی در ابتدابه سراغ سیب زمینی ها رفته و پس از آنکه آنها را شستیم و پوستشان را گرفتیم با استفاده از یک رنده با دندانه های متوسط سیب زمنی ها را رنده میکنیم . حالا باید مواد مایه کوکو سیب زمینی را در یک ظرف مخلوط نماییم . سیب زمنی های رنده شده را همراه با تخم مرغ و آرد ترکیب میکنیم در حین هم زدن مواد سیر و سبزی معطر را هم با مواد مخلوط میکنیم .
حالا نوبت اضافه نمودن ادویه مانند نمک و فلفل به مایه کوکو سیب زمینی فرا رسیده این مواد را بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند . حالا زمان پخت کوکو سیب زمینی ها فرا رسیده یک تابه در اندازه متوسط انتخاب کرده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم
برای شروع و در ابتدای کار بسراغ شکر رفته آنرا در آب حل میکنیم و این محلول را بر روی حرارت اجاق گذاشته وصبر میکنیم تا شکر در آب بخوبی حل شود هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد برگ های نعناع را پس از آنکه بخوبی ضدعفونی و شستشو کردیم به محلول شکر اضافه مینماییم بخاطر اینکه عطر و طعم نعناع خوب در شربت سکنجبین ما احساس شود نعناع را در هنگام جوشیدن آب اضافه میکنیم .
یکی از نکات مهم ار سرخ کردن بادمجان این میباشد که وقتی پوست بادمجان را گرفتید روی آنها نمک بپاشید این کار شما باعث میشود آب بادمجان گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند . بعد از اینکه بادمجان ها را با حرارت ملایم اجاق گاز سرخ نمودید سرخ نمودن با حرارت ملایم باعث مغز پخت شدن آنها میشود .
در ظرفی جداگانه عدس و گوشت موجود را میپزیم این نکته را هم فراموش نکنید که چربی گوشت شما قبل از اینکه آنرا در قابلمه بگذارید باید گرفته شود . مناسب ترین گوشت برای حلیم بادمجان گوشت گردن است . در مرحله بعد گوشت و عدس را همراه با بادمجانی که سرخ نموده اید مخلوط میکنیم این مواد را میتوانید در غذا ساز با هم ترکیب نمایید و یا بکوبید بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا غذای ما کاملا جا افتاده شود .
برای شروع به سراغ فلفل دلمه ای ها رفته و پس از آنکه آنها را کبابی نمودیم در داخل یک کیسه پلاستیکی قرار میدهیم تا درون پلاستیک بخار جمع شود و این بخار پوست فلفل دلمه ای ها را نرم کند . پوست فلفل ها را حالا میتوانید براحتی جدانمایید پس از انجام این کار فلفل ها را در اندازه های کوچک تقریبا ۱ سانتی خرد میکنید .
حالا به سراغ قابلمه رفته و مقداری روغن در ان ریخته پس از گرم شدن روغن پیاز و کرفس را در ظرف ریخته و آنها را با حرارت ملایم اجاق گاز تفت میدهیم کمی که نرم شدند سیب زمینی و فلفل خرد شده را هم به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم در مرحله بعدی آب مرغ را همراه با نیمی از ذرت پخته شده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا غذا کاملا پخته شود و سبزیجات آن نرم شوند .
بعد از اینکه سوپ ذرت جا افتاده شد زیر اجاق گاز را خاموش کرده و مواد را درون غذا ساز ریخته و به صورت پوره در می آوریم . بعد از انجام این کار سوپ ذرت را دوباره به درون قابلمه منتقل نمود و الباقی ذرت را به آن اضافه میکنیم اگر غلظت سوپ ذرت بالا بود با افزودن آب مرغ و یا شیر آنرا رقیق تر میکنیم غذا را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا حسابی لعاب دار شود در حین جوشیدن نمک و فلفل را هم به سوپ ذرت اضافه میکنیم .
در ابتدای آشپزی بلغورها را خیس میکنیم البته استفاده از بلغور ترکیه چون سریعتر پخته میشوند مناسب تر است برای تهیه کوفته مرغ حالا در یک کاسه مناسب بلغور ها را با مرغ خرد شده مخلوط میکنیم پس از آن پیاز های رنده شده را همراه با تخم مرغ و نمک و فلفل به مواد درون کاسه اضافه میکنیم .
در مرحله بعد پاپریکا را هم اضافه میکنیم حالا مواد را بخوبی ورز میدهیم مواد که کاملا مخولط و یکدست شد و حالت خمیری شکل پیدا کند . در مرحله بعد از مایه کوفته مرغ به اندازه گردوی درشت برداشته و وقتی که آنرا حالت دادید در آرد گندم بغلطانید حالا میوانیو کوفته ها را برای ۱۵ دقیقه در اب جوش قرار دهید تا کاملا پخته شوند .
برای طعم دار نمودن کوفته ها در یک تابه گوجه فرنگی های رنده شده را ریخته و به آن سیر اضافه میکنیم کوفته های پخته شده را در تابه چیده و یک استکان آب به درون تابه میریزیم تابه را برای ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا کوفته مرغ ما کاملا طعم دار و جا افتاده شود در پایان کار بر روی کوفته ها نعناع تازه ریخته و غذای شما هم اکنون اماده سرو میباشد .
دستور پخت و آموزش طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مجلسی
برای شروع آرد را الک میکنیم پشت سر آرد بکینگ پودر را هم باید الک نمود . در مرحله بعد شکر را همراه با تخم مرغ در یک ظرف ریخته و با استفاده از چنگال آنها را بخوبی مخلوط میکنیم و تاز مانی که مخلوط ما سفت و سفید رنگ شود به هم زدن ادامه میدهیم . حالا نوبت اضافه نمودن آرد و بکینگ پودر به مایه تخم مرغ فرا رسیده است پس از اضافه نمودن آنها روغن و شیر را هم به مایه کیک تولد خانگی اضافه میکنیم مواد را بقدری هم میزنیم تا کاملا یکدست و ترکیب شوند .
پس از انتخاب یک قالب مناسب برای پخت کیک تولد خانگی , قالب را با روغن چرب میکنیم و مقداری از آرد را در کف و اطراف قالب میریزیم . با مایه کیک , قالب را پر میکنیم به سراغ فر میرویم و آنرا پیش گرم مینماییم .
سپس درجه حرارت فر را بر روی ۱۷۰ درجه تنظیم میکنیم قالب کیک را برای ۳۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کیک تولد خانگی ما کاملا پخته شود کیک خانگی را بعد از سرد شدن میتوانید با خامه تزیین نمایید . این کیک مناسب برای ۶ نفر میباشد و زمان آماده سازی و طبخ کیک تقریبا ۴۰ دقیقه میباشسد .
برای تهیه کرم پاتیسیر ابتدا تخم مرغ ها را همراه با شکر مخلوط میکنیم بعد از آن وانیل را اضافه میکنیم مواد را بخوبی هم میزنیم تا رنگ آن سفید شود و کاملا یکدسا شوند . در مرحله بعدی شیر را به مخلوط اضافه میکنیم . حالا ۱ قاشق نشاسته را در مقداری آب حل میکنیم و آنرا به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم .
اکنون زمان اضافه نمودن آرد به مواد رسیده پس از آن ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و کرم پاتیسیر را بصورت آرام و پیوسته هم میزنیم تا زمانی که قرار است ظرف را از روی اجاق برداریم به هم زدن ادامه میدهیم تا کرم پاتیسیر ما کاملا یکدست و غلیظ شود . بعد از اینکه کرم شما سرد شد آماده استفاده میباشد .
برای تهیه مرغ بریان برای اینکه ته ظرف ما نسوزد آنرا با ورقه های آلومینیومی عایق بندی میکنیم پس از آن دو عدد کیسه نمک را در ته ظرف میریزیم . قابلمه را کنار میگذاریم . و در کاسه ای جداگانه مایع طعم دار را تهیه میکنیم برای تهیه کردن مایه نمک را همراه با فلفل و زردچوبه و زعفرانی که آب کرده ایم مخلوط میکنیم در حین مخلوط کردن روغن زیتون را هم به مایع اضافه میکنیم .
پس از تهیه کردن مایه مرغ را به مایه آغشته میکنیم همچنین قسمت های داخلی شکم مرغ را هم با مایه طعم دار میکنیم سپس سبزیجات را که شامل گوجه و کرفس و پیاز و دو جبه سیر میشود خرد میکنیم با این مواد باید داخل شکم مرغ را پر کنیم . شما به سلیقه خود میتوانید از طعم دهنده های دیگر و یا سبزیجات معطر مختلف استفاده نمایید . پس از اینکه این مواد بخوبی بخورد مرغ بریان شکم پر شما رفت مرغ را به پشت مرغ در قابلمه نمک میخوابانیم با سیب زمنی ها دور مرغ بریان را پر میکنیم .
در قابلمه را با با استفاده از دم کنی کامل و محکم میپوشانیم . ظرف را برای ۱۵ دقیقه با حرارت بالای اجاق گاز میپزیم . سپس حرارت را کم کرده و ظرف را برای ۱٫۱۵ ساعت دیگر بر روی اجاق قرار میدهیم در طول این مدت زمان هرگز در ظرف را باز نکنید تا غذای شما کاملا پخته شود و در آخر یک مرغ بریان خوشمزه و خوش رنگ در اختیار داشته باشید . در ضمن ممکن است هنگامی که مرغ و نمک در حال پخته شدن میباشد بوی نامطبوعی به مشام شما برسد هیچ نگران نباشید بوی خاصی نیست . همچنین نمک موجود در ته قابلمه تاثیری بر روی شور شدن مرغ بریان خانگی شما نخواهد داشت .
مقدار موادی که در این دستور آشپزی ذکر شده است برای تعداد ۴ نفر میباشد . برای تهیه مسقطی در ابتدای کار باید ما نشاسته را همراه با ۲ پیمانه اب سرد حل نماییم . سپس در ظرفی دیگر ۵٫۵ پیمانه از آبی که باقی مانده است را با ۲ پیمانه شکر و نصف پیمانه از روغن مایع مخلوط مینماییم این محلوط را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا بجوشد . تا زمانی که محلول ما بجوشد بسراغ نشاسته رفته و آنرا از صافی رد میکنیم وقتی که محلول جوشید نشاسته را هم به آن اضافه میکنیم .
این محلول را بصورت آهسته و پیوسته هم میزنیم تا مواد بخوبی مخلوط شوند و مایه ما هم صاف و یکدست شود . با استفاده از یک قاشق چوبی مسقطی لقمه ای را هر از چندگاهی هم میزنیم . مسقطی شیرازی را برای دو ساعت با حرارت ملایم به همین صورت آماده میکنیم . بعد از گذشت این زمان دانه های هل را هم به مسقطی خوشمزه ای که قرار است آماده نماییم اضافه میکنیم . مسقطی را برای ۲ ساعت دیگر باز هم با حرارت ملایم میپزیم .
تهیه پیاز داغ مجلسی کمی تفاوت دارد با پیاز داغ معمولی برای شروع پس از خرد کردن پیازها مقداری آب در تابه ریخته و درجه حرارت اجاق گاز را بالا برده تا آب درون تابه بجوشد در این هنگام پیاز ها را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه باید پیاز در آب بجوشد . در مرحله بعد پیاز ها را از درون تابه خارج نموده و با آب سرد آنها را آب کشی میکنیم این نکته را هم بخاطر داشته باشید که کاملا باید آب پیازها گرفته شود و شما عجله نکنید . حالا زمان تفت دادن پیاز ها فرا رسیده و میتوانید آنها را در تابه سرخ نمایید .
برای تهیه آش بادمجان در ابتدای آشپزی حبوبات را به صورت جداگانه میپزیم . بعد از حبوبات به سراغ قلم گوسفند رفته وآن را با حدودا یک لیتر آب میپزیم تا نرم شود . در مرحله بعد به سراغ بلغورها رفته و پس از شستن انها را در حدود یک ساعت در آب میخیسانیم سپس بلغورها را همراه با حبوبات به آب قلم اضافه میکنیم .
حالا زمان اضافه نمودن کشک و پیاز سرخ شده همراه با بادمجانی که قبلا سرخ کرده اید فرا رسیده است , بعد از اضافه نمودن این مواد , ادویه ( زردچوبه و فلفل سیاه ) را هم به آش بادمجان اضافه کنید . حرارت اجاق گاز را ملایم کنید تا آش بادمجان کاملا جا بیفتد . از الباقی کشک برای تزیین آش بادمجان استفاده نمایید . اگر به قلم گوسفند دسترسی ندارید شما میتوانید عصاره گوشت گوسفندی را جایگزین آن نمایید .
اموزش آشپزی و طرز تهیه آش بادمجان و عدس بدون گوشت خوشمزه
برای شروع ماست را با یک همزن دستی یا برقی یرای مدت زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه هم میرنیم تا ماست ما شل و یک دست شود بعد از انجام این کار به ماست زده شده اهسته آهسته دوغ را اضافه میکنیم در حالی که بهم زدن ماست همچنان ادامه میدهیم وقتی که حالت ماست ما کاملا یکدست شد تخم مرغ را به ماست اضافه میکنیم . تخم مرغ را برای این به ماست اضافه میکنیم که از بریده بریده شدن دوغ هنگامی که در حال جوشیدن است جلوگیری کند .
چون این آش نیاز مبرم به هم زدن دارد از یک قاشق چوبی بلند استفاده میکنیم چون دسته قاشق داغ نمیشود . اکنون زمان اضافه نمودن یک پیمانه برنج به دوغ فرا رسیده است . شعله حرارت باید بالا باشد و مدام آش دوغ را باید هم بزنیم برای اینکه نبرد . حرارت گاز باید بالا باشد تا هم زمان که آش را هم میزنیم برنج هم تقریبا بپزد . غلظت آش دوغ باید بگونه ای باشد که رد دوغ روی قاشق بماند . حالا آش به ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا جا بیفتد و قل قل کند . برای اینکه آش سر نرود شعله اجاق گاز را کم میکنید و حرارت را اگر خیلی زیاد کم کنید دوغ شما خواهد برید .
هنگامی که آش دوغ شروع به قل قل نمود تره را با گشنیزی که خرد شده به آش اضافه میکنیم . به این نکته هم توجه نمایید که سبزی جعفری را هیچ موقع در آش استفاده نکنید که مزه آش را عوض خواهد کرد . اما استفاده از برگ سیر مزه عالی و بسیار خاصی را به آش دوغ خواهد داد . زمانی که رنگ سبزی های داخل آش دوغ تیره شد به این معنی میباشد که سبزی ها پخته و زمان اضافه نمودن نخودهای پخته فرا رسیده .
پس از اضافه نمودن نخود نمک را به آش دوغ اضافه میکنیم مراقب باشید اگر نمک را در ابتدای آشپزی اضافه نمایید باعث بریده شدن دوغ خواهد شد . حالا زمان برای اماده شدن آش ۲۰ دقیقه میباشد . پس از آنکه نخود و سبزی را به آش اضافه نمودید دیگر نیازی به هم زدن ندارد . اگر آش دوغ رقیق باشد بگذارید هنوز بر روی حرارت باشد تا اینکه با کمک برنج و گذشت زمان آش غلیظ شود .
* خدايا از تو درخواست می كنم، به رحمت كه همه چيز را فرا گرفته، و به نيرويت كه با آن بر هرچيز چيره گشتى و در برابر آن هرچيز فروتنى نموده و همه چيز خوار شده و به جبروتت كه با آن بر همه چيزى فائق آمدى و به عزّتت كه چيزى در برابرش تاب نياورد و به بزرگی ات كه همه چيز را پر كرده و به پادشاهی ات كه برتر از همه چيز قرار گرفته، و به جلوه ات كه پس از نابودى همه چيز باقى است و به نام هايت كه پايه های همه چيز را انباشته و به علمت كه بر همه چيز احاطه نموده، و به نور ذاتت كه همه چيز در پرتو آن تابنده گشته
* اى نور، اى پاك از هر عيب، اى آغاز هر آغاز، و اى پايان هر پايان، خدايا! بيامرز براى من آن گناهانى را كه پرده حرمتم می درد، خدايا! بيامرز براى من آن گناهانى را كه كيفرها را فرو می بارند، خدايا! بيامرز برايم گناهانى را كه نعمت ها را دگرگون می سازند، خدايا! بيامرز برايم آن گناهانى را كه دعا را باز می دارند، خدايا! بيامرز برايم گناهانى كه بلا را نازل میكند
* خدايا! بيامرز برايم همه گناهانى را كه مرتكب شدم، و تمام خطاهايى كه به آنها آلوده گشتم، خدايا! با ياد تو به سويت نزديكى می جويم، و از ناخشنودى تو به درگاه خودت شفاعت مي طلبم، و از تو خواستارم به جودت مرا به بارگاه قرب خويش نزديك گردانى و سپاس خود را نصيب من كنى، و يادت را به من الهام نمايى، خدايا! از تو درخواست میكنم، درخواست بنده اى فروتن، خوار و افتاده، كه با من مدارا نمايى و به من رحم كنى و به آنچه روزی ام نموده ای خشنود و قانع بدارى و در تمام حالات در عرصه تواضعم بگذارى
* خدايا! از تو درخواست میكنم درخواست كسیكه سخت تهيدست شده و بار نيازش را به هنگام گرفتاري ها به آستان تو فرود آورده و ميلش به آنچه نزد توست فزونى يافته، خدايا! فرمانروايی بس بزرگ و مقامت والا و تدبيرت پنهان، و فرمانت آشكار، و قهرت چيره، و قدرتت نافذ، و گريز از حكومتت ممكن نيست
برای شروع در داخل ظرف ۱۰ لیوان آب همراه با عصاره های مرغ را ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا آب بجوش بیاید جایگزین کردن ده لیوان آب مرغ هم مشکلی ندارد . حالا نوبت اضافه نمودن هویج و سیب زمینی که از قبل آنها را بصورت نگینی خرد نموده اید فرا رسیده است .
اجازه دهید این مواد درون ظرف نرم شود پس از آن ذرت پخته را همراه با ورمیشل و رب گوجه فرنگی ( اگر رب گوجه فرنگی شما قبل از استفاده در غذا در روغن مایع تفت داده شود مزه بهتری را به غذای شما خواهد داد ) در روغن تفت داده شود به مواد درون ظرف اضافه میکنید پس از اضافه کردن این مواد از نمک و فلفل هم استفاده میکنیم و اجازه میدهیم تا سوپ ورمیشل با درجه حرارت ملایم گاز آماده شود .
در پایان کار سبزی جعفری خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سوپ ورمیشل ما برای ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد تا کاملا لعاب دار و جا افتاده شود . بهترین طعم دهنده در کنار سوپ ورمیشل آبلیمو میباشد . نکته : استفاده از مرغ هم در سوپ ورمیشل امکان پذیر میباشد . همچنین اگر به ذرت علاقه ندارید میتوانید قارچ تازه را جایگزین ذرت نمایید .
خورش قیمه یکی از اصیل ترین غذاهای مجلسی ایرانی میباشد که در کشور ما به چند روش مختلف تهیه میشود و سرو خورش قیمه با برنج میباشد . پیاز ها ریز ریز خرد میکنیم و در قابلمه ای مناسب همراه با روغن تفت میدهیم . سراغ لپه میرویم و آنها را به خوبی تمیز میکنیم .
گوشت خورشت را در اندازه های مناسب قطعه قطعه میکنیم حالا گوشت و لپه را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم در حین تفت دادن فلفل و زردچوبه را به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم و با حرارت ملایم اجاق گاز تفت میدهیم . هنگامی که رنگ گوشت شما تغییر کرد مقداری آب را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم اجاق گاز خورش قیمه جا افتاده تر شود .
برای تهیه آش رشته از قبل حبوبات مورد نیاز را در آب میخیسانیم تا در هنگام میل کردن آش رشته نفخ نکنیم . بعد از انجام این کار حبوبات را همراه با پیاز سرخ شده میپزیم . در مرحله بعدی به سراغ سبزی آشی رفته و پس از شست شو و ضد عفونی کردن سبزی آنها را خرد میکنیم سپس سبزی را هم به حبوبات اضافه میکنیم تا کاملا پخته شوند .
حالا به سراغ آرد رفته و پس از آنکه دو قاشق آرد را در آب سرد حل کردیم آن را هم به آش رشته اضافه میکنیم . حالا باید آش را به آرامی و پیوسته هم بزنیم . رشته ها را در داخل آش ریخته و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا بپزد . این نکته را هم بخاطر داشته باشید که رشته ها نباید خرد شوند . در این زمان نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آش رشته اضافه میکنیم .
اگر میخواهید آش کشک درست کنید مراقب باشید که نمک آش شما را شور نکند چون که خود کشک شور میباشد . زمانی که آش رشته را از روی شعله اجاق گاز برداشتیم میتوانیم کشک را با آش مخلوط نماییم و روی آش را با نعناع و پیاز داغ تزیین کنبم .
آموزش آشپزی و طرز تهیه آش رشته مجلسی و بسیار خوشمزه
بعد از آنکه کمپانی بزرگ تویوتا نتوانست بازار فروش خوبی را در اروپا با وارد کردن کرولا ۲۰۱۶ داشته باشد . تمرکز خود را برای جبران این شکست بزرگ جمع کرذ و برای سال ۲۰۱۷ میخواهد با وارد کردن سی اچ ار به بازار خودرو تحول بزرگی را در اروپا و آمریکا ایجاد نماید . البته تا کنون هم موفق بوده و توانسته طرفداران زیادی را جلب نماید .
پس از تمیز نمودن مرغ آن را آبپز میکنیم مقدار آب را بگونه ای تنظیم کنید که بعد از پخته شدن مرغ یک استکان آب در ظرف باقی بماند پس از آن استخوان های مرغ را جدا میکنیم . مرغ را در ابعاد بزرگ ریش ریش میکنیم . حالا مایه طعم دهنده مرغ را باید تهیه نماییم برای این کار زعفران را در آب جوش حل میکنیم بعد از آن به سراغ ماست رفته و پس از آنکه ماست را بخوبی هم زدیم نصف زعفرانی را که در آب حل کرده ایم را به ماست اضافه میکنیم .
در مرحله بعد نمک را همراه با فلفل به ماست اضافه میکنیم حالا سه زرده تخم مرغ را در داخل ماست ریخته و ماست را دوباره هم میزنیم . اکنون مایه ما آماده شده و میتوانیم مرغ را در آن بخوابانیم بهترین زمان برای این کار یه شب تا صبح میباشد . حالا نوبت استفاده از برنج رسیده پس از آنکه برنج را آبکش کردیم یک ظرف تفلون مناسب برای تهیه ته چین مرغ انتخاب میکنیم . ته ظرف را با استفاده از زرده ۲ الی ۳ عدد تخم مرغ م مقداری رغن چرب میکنیم سپس دو ملاقه ماست بر روی آن میریزیم اکنون روی این مواد را با ۲ الی ۳ کف گیر برنج میپوشانیم . سپس به سراغ مرغ ها رفته و روی برنج را با مرغ پر میکنیم .
بهمین ترتیب با استفاده از مرغ و برنج ظرف را پر میکنیم با پشت قاشق مواد را روی هم فشار میدهیم تا برنج سفت شود و بخوبی بهم بچسبد . آبی که قبلا در ظرف مرغ ها مانده بود را با الباقی زعفران حل شده و و ۳ الی ۴ قاشق رغن آب شده را با ماستی که مانده بود در یک ظرف یکجا مخلوط میکنیم و این مایع را در آخرین مرحله بر روی برنج داخل قابلمه میریزیم در قابلمه را گذاشته و ظرف را در فر یا بر روی اجاق گاز برای ۱٫۵ الی ۲ ساعت قرار میدهیم تا برنج دم بکشد .
اگر با فر غذا را آماده میکنید درجه حرارت فر را بر روی ۳۵۰ درجه تنظیم نمایید .هر چقدر مدت زمان پخت بر روی اجاق گاز طولانی تر شود ته چین مرغ شما برشته تر خواهد شد . اگر از ظرف نسوز استفاده نمایید هنگام که ظرف را برمیگردانید ته چین مرغ شما به صورت قالبی خواهد بود .
آشپزی و طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی در پلوپز
آسپرین حاوی اسیدسالیسیلیک میباشد ، که می تواند قرمزی و التهاب ناشی از جوش آکنه یا جوش صورترا کاهش دهد . ۱ الی ۲ عدد قرص اسپرین را له کرده و به صورت پودر درآورده در صورت تمایل میتوانید مقداری عسل به آن اضافه نمایید تا به حالت خمیر درآید . این خمیر را برای مدت زمان ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بر روی جوشها قرار دهید و بعد از آن ماسک را با آب ولرم بشویید این کار را روزی ۲ بار تکرار نمایید .
چای حاوی مقدار خوبی از تانن است که کمک به کاهش تورم، وقرمزی ناشی ازجوش مینماید . یک کیسه چای را در آب گرم برای مدت ۱ دقیقه قرار دهید . سپس اجازه دهید تا کمی خنک شود و سپس آب اضافی آن را با فشار بگیرید . کیسه را بر روی جوش قرار دهید سپس، پوست خود را با آب سرد بشویید . این کار را چند بار در روز تکرار نمایید .
روش پخت لازانیا مانند ماکارونی میباشد . برای شروع لازانیا را با آب و نمک و مقداری روغن میجوشانیم . بعد از انجام این کار در مرحله بعد لازانیا را با قیچی به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم سپس ظرف پیرکسی را که قرار است مواد را در آن بریزیم چرب مینماییم .
به سراغ مایه ماکارونی رفته و این مواد را مثل دلمه در داخل لازانیا میپیچیم و لوله میکنیم . حالا لازانیا لقمه ای را در داخل ظرف چیده و بروی آن را با سس سفید و پنیر پیتزا میپوشانیم . فر را برای طبخ لازانیا لقمه ای باید با درجه ۱۷۵ سانتی گراد پیش گرم نماییم , اکنون ظرف پیرکس را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه در فر قرا میدهیم .
از نظر تجربی هم هنگامی که پنیر پیتزا آب شود و رنگ آن طلایی شود این معنا را میدهد که غذای ما آماده شده است . برای تزیین لازانیا لقمه ای هم میتوان از برش های کوچک نارنج و سبزی جعفری استفاده نمود .
آشپزی و طرز تهیه لازانیا لقمه ای خوشمزه در مایکروفر با تصویر
شما میتوانید با مانیکور گوشت های اضافه ی دور ناخن خود را به طور کامل گرفته و شیارها و زردیهای صدف ناخن خودتان را توسط سوهان از بین ببرید و توسط مواد مخصوص و پولیش ناخن را براق گردانید . تمیز و زیبا بودن ناخن اعتماد بنفس شما را بالا خواهد برد .
برای شروع یک پیاز متوسط را انتخاب میکنیم , پیاز را خرد کرده در ابعاد ریز , پس از آن گردن را همراه با بال مرغ و یک لیتر آب با پیاز خرد شده در قابلمه ریخته و به آن ادویه (نمک-فلفل-زردچوبه) اضافه میکنیم . این مواد را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا به آرامی بپزد . جو را هم قبل از اضافه نمودن باید یک ساعت بخیسانیم . بعد از گذست ۱۵ دقیقه که مواد داخل قابلمه بخوبی جا افتاد جو پوست کنده را هم به سوپ جو اضافه میکنیم . در قابلمه را میگذاریم تا مواد بخوبی پخته شود . بعد از انکه سوپ جو بخوبی جا افتاد , ابتدا سیر و هویج سپس کرفس و قارچ را نیز به مواد درون ظرف اضافه میکنیم . حالا نوبت طعم دار نمودن سوپ جو با اضافه کردن سبزیجات معطر و جعفری خرد شده فرا رسیده است . حالا سوپ را برای ده دقیقه دیگر بر روی شعله ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا مواد بخوبی پخته شوند و سوپ جو لعاب دار و جا افتاده شود . برای اضافه نمودن شیر باید اصولی را رعایت نمود , شیر را هیچ وقت سرد در هنگام جوشیدن سوپ جو ساده به آن اضافه نکنید این کار باعث بریدن شیر خواهد شد . برای بهتر شدن طعم هنگام صرف غذا میتوانید چند قطره آب لیمو ترش در بشقاب خود بچکانید . در ضمن لازم بذکر است پخت طولانی مدت و با حرارت بالا باعث از بین رفتن ویتامین c سبزی ها خواهد شد . امیدواریم این نکات کلیدی در طبخ سوپ جو با شیر مورد قبول شما قرار گرفته باشد .